Effektief Groep / Tweetal

Effektief Groep

Effektief Groep doet haar naam eer aan! Het landelijk opererend schoonmaakbedrijf werkt zelfs zo effectief, dat het in de Top 10 van schoonmaakbedrijven in Nederland is doorgedrongen. Eén van de bijzonderheden is de platte organisatiestructuur, waarbij verantwoordelijkheden met mandaat zo dicht mogelijk op de werkvloer liggen. Dat scheelt overhead en overleg, maar bovenal worden de opdrachtgevers ontzorgd. Ook onderscheidend is de mate van hospitality die Effektief Groep vanuit haar events-tak doorgevoerd heeft bij al haar opdrachtgevers. En, als ze bij Effektief Groep zeggen dat ze iets schoonmaken, dan doen ze dat ook!

Tweetal

Met passie en betrokkenheid exploiteert Tweetal Horeca vijflocaties met elk een eigen identiteit. Gastvrijheid zit in ons DNA en dat ervaar je bij onze dienstverlening, zowel bij de horecalocaties als bedrijfs- en partycatering.

Binnen het Arjen Robben Centre is Tweetal verantwoordelijk voor 2 Corpus – Chill – Eat & Meet. De geur van versgebakken brood komt je tegemoet als je langs Bakkerij Blanche loopt. De gastdames en heren van Café de Sigaar verwelkomen je voor een hapje en een drankje in de sfeer van een Brussels café. Bij restaurant De Pijp Wine & Dine wordt je culinair verrast met pure ingrediënten van topkwaliteit. Beaushelter is een unieke locatie voor het organiseren van feesten, partijen en private dining.

We zien je binnenkort!