Het Omnium

Het Omnium

Toen FC Groningen een nieuwe trainingsaccommodatie zocht, waren de velden bij Corpus den Hoorn een logische optie. Naast een nieuwe trainingslocatie had de FC nog een andere ambitie, namelijk een uniek centrum neerzetten dat niet alleen gericht is op topsport maar ook faciliteiten biedt voor de breedtesport.

De tweede verdieping

Dat centrum is Het Omnium. Het Omnium bevindt zich op de tweede verdieping van het TopsportZorgCentrum. Onze laag is open voor individuen, teams en bedrijven wanneer zij gericht willen werken aan doelen en behoeften op het gebied van herstellen, presteren en fit zijn.

Excellente inhouse expertise  

Dankzij de excellente inhouse expertise van de partners die actief zijn in Het Omnium, garanderen we uitstekende begeleiding. Actief in Het Omnium zijn: Martini Ziekenhuis (sportgeneeskunde), MCZ (fysiotherapie), Schutrups Exloo (podologie), Topdiëtisten (voeding en diëtetiek) en Sport- en prestatiepsychologie in Het Omnium.

Ons aanbod

Als het gaat om ons aanbod, dan kunt u denken aan multidisciplinaire blessurezorg, begeleiding van sporters bij hun prestaties en beweegprogramma’s gericht op testen en meten, fysieke begeleiding, voedings- en lifestyleadvies. Maar ook clinics en (sport)evenementen komen aan bod. Al onze programma’s zijn wetenschappelijk onderbouwd, is maatwerk en zijn ontworpen met oog voor uw motivatie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op onze laag? Op onze website vindt u een uitgebreid productaanbod.